Lady Gong

Bada i ljudvågorna av ett av världens äldsta instrument! Gongbad - en unik form av återhämtning.

Bada i ljudvågorna av ett av världens äldsta instrument-  en unik form av återhämtning som sätter dig samman med din självläkande kraft!

Gonggongarna har en mångtusenårig tradition inom healing/transformation och påverkar dig ända ned på blodcellnivå genom att vibrera alla dina celler och inre organ. Varje cell i dig vibrerar i olika frekvenser och tillsammans med gonggongen synkroniceras dessa vibrationer till en harmonisk helhet. Ljudläkning masserar försiktigt molekylerna tillbaka till rätt ställen, rensar blockeringar och återställer harmonin.

Varmt välkommen att prova gongbad!

Aktuellt: Kursstart ” Fri från oro, stress, rädsla” start 11/11, både i Stockholm och via onlinestreaming

3 h pass i Stockholm: 24 okt, 14 nov, 28 nov.

Aktuellt: 6 veckors kurs: Fri från stress, oro och rädsla start 11/11 Självomsorg är det första vi slarvar med då vi upplever stress, trots att det borde vara tvärtom. Den 11/11 startar ännu en skräddarsydd gongterapi-kurs för dig som vill gå till botten med dina stressrelaterade besvär och frigöra dig från oro, rädsla och stress. 

Torsdagar kl 18.30-19.30. 6 tillfällen, 1595 kr ink moms, anmäl dig HÄR

Söndagar kl 14.00-17.00, 55o kr  Längre 3 h pass där yoga, mindfulness och längre gongsekvenser ingår. Datum HT: 24 okt, 14 nov, 28 nov, anmäl dig HÄR

Praktiskt: Värtavägen 35 , Göran Boll Yogainstitut i Stockholm. Yogamatta finns på plats, du som önskar sitta på stol under yogadelen kan göra det. Medtag gärna vattenflaska med lock. Spara din bokningsbekräftelse, avboka din plats via länken du får i samband med bokning för att undvika fakturering av avgiften. Små grupper under pandemin, anmälan är bindande men du kan överlåta platsen. Bläddra i kalendern och boka din plats. Kostnad: 300 kr/60 min, 550 kr/3h betalas via swisch eller BG (framgår i din bokningsbekräftelse).

Enskild session
Sedan 2012 har jag erbjudit yogisk terapi utifrån den terapeutiska metod Göran Boll utvecklat. Du får möjlighet att förstå hälsa/ohälsa utifrån ett yogiskt perspektiv samt återhämta dig till ett eget gongbad. Jag integrerar även EFT (Emotional Freedom Technique) vid behov.  Läs mer och varmt välkommen att maila din förfrågan. Kostnad: 1100 kr/75 min

Önskar du boka Lady Gong på din arbetsplats? – maila din förfrågan

Såhär går ett gongbad till:

Gonggongen, ett av världens äldsta instrument har i alla tider använts i behandlande syfte, tex healing. När man slår på gongen bildas 72 000 vibrationer som vi uppfattar som ljud men som också känns i kroppen och påverkar oss på cellnivå. Våra chakran öppnas upp av vibrationerna vilket betyder att blockeringar kan lösas upp både på ett fysiskt, emotionellt och mentalt plan. Med hjälp av vibrationerna från gonggongen tar vi oss från hjärnans beta-vågor (vakenhet) till lugnare alfa-vågor och här är vi också nära den frekvenssom jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz, och vi tonar därmed in oss på jordens frekvens!

Under en 60 min session får du några enkla verktyg för stressreduktion och därefter ca 45 min gongspel. Under en längre 3 h session får du prova medicinsk yoga, fördjupa dig i mindfulnessmeditation, fika i tystnad paus samt djup återhämtning under de längre sekvenserna av gongspel och shamantrumma.

Fakta:

Allt i universum är i ett konstant tillstånd av vibrationer, inklusive våra kroppar. Ljud är vibrationer som kan översättas av de känsliga strukturerna i vårt inre öra, men det rör sig mer än bara de små receptorerna. Det är en del av spektrumet av energivibrationer som påverkar oss på de mentala, fysiska och andliga nivåerna. För länge sedan erkände shamaner ljudets kraft när de först använde trummor för att läka människor. I forntida Egypten, Grekland och Indien var användningen av ljud och musik för helande en högt utvecklad helig vetenskap. Sonisk vibration har varit ett sätt att uppleva universums energi under mycket av mänsklighetens historia. När vibrationerna i våra fysiska och andliga kroppar inte är i harmoni kan det orsaka sjukdom. Ljudläkning masserar försiktigt molekylerna tillbaka till rätt ställen, rensar blockeringar och återställer harmonin.

Gongbad Live Torsdagar kl 18:30-19:30 start 11/11​ - 6 veckors kursen " Fri från oro, rädsla, stress" livesänds här

Du saknar tillgång till detta innehåll

För att ta del av innehållet behöver du vara inloggad och ha ett aktivt medlemskap/abonnemang

eller

Foto: Anton Svedberg

Feedback

Ulrika
Elev
Read More
Stunden med dig satte verkligen ton för den här dagen. Flera gånger idag har jag tänkt på dig, dina ord, din röst, hela ditt underbara uttryck, dina vackra fötter med röda tånaglar 😊, att man inte vinner ett race utan depåstopp (tänkvärt och viktigt), och när tanken kommit till mig har en lyckokänsla spridit sig genom kroppen ändå inifrån maggropen. Du är så ju fantastiskt duktig på det du gör. Det kommer verkligen inifrån dig, och det märks. Du bara har det! Trovärdigt och äkta, precis som man önskar. Heja dig lady Gong!
Renée
Elev
Read More
Hej Sara, finns inte något i mitt liv, inte ens barnbarnen, som ger mig sådant lugn i min själ, som de pass jag går på hos dig.
Eva Runefelt
Elev
Read More
Du har skapat en förträfflig balans i ditt pass, det märks att du har stor kunskap och känsla. Gonggong, yoga, trumma, musikens närvaro OCH givetvis dina ord - alla delar i ett pussel. Professionaliteten ger trygghet och din innerlighet likaså. Det vibrerar fortfarande i kroppen, långt efteråt!
Bea
Elev
Read More
Att ta del av Saras gongpass är en av de bättre investeringarna jag gett mig själv. Känslan av att känna sig stärkt i kropp och själ är oerhört skön. För att inte tala om den härliga bubblande energin som infann sig efter passet, helt magiskt!
Eva
Jurist
Read More
Jag flyger i dina crescendon!
Ventzi
Grafisk formgivare
Read More
Ditt gongbad gjorde ett starkt intryck på mig. Det kändes som att jag var både i en yogastudio och i ett kloster. En fulländad föreställning. Du har verkligen hittat din rätta plats!
Veronica
fysioterapeut
Read More
Det enda som hjälper mig släppa taget om min oro just nu är dina gongbad. Jag släpper tid och rum och får möjlighet att sväva bort en liten stund. Ser fram emot nästa 3 h pass!
Eva
Jurist
Read More
Jag flyger i dina crescendon!
Eva
Jurist
Read More
Jag flyger i dina crescendon!
Eva
Jurist
Read More
Jag flyger i dina crescendon!
Previous
Next

Reportage om gongbad

Klicka på omslagen för att läsa reportagen om gongbad med Sara Emilionie

Balans Online

Balans Online erbjuder dig två forskningsbaserade metoder –  mindfulness och medicinsk Yoga.  Via onlinetjänsten kan du genomföra en utbildning eller träna helt på egen hand.  Välkommen att ta del av medicinska yogapass, träningsprogram, övningar för särskilda behov samt delta på livesända gongbad och mikropauser med Sara Emilionie! 

Copyright 2021 © Balans Institutet