72 000 vibrationer som sätter dig i kontakt med din självläkande kraft

Bada i ljudvågorna av ett av världens äldsta instrument! Gongbad - en unik form av återhämtning.

Gongbad har i årtusenden använts som ett sätt att frigöra människor från mentala, emotionella och fysiska blockeringar. Gonggongens kraftfulla vibrationer påverkar dig ända ned på cellnivå och sätter dig samman med din självläkande kraft. Varmt välkommen att bada i ljudvågorna av ett av världens äldsta instrument! 

Gongbad i Stockholm: 60 min eller 3 h
Under ett gongbad får lära dig en av världens mest effektiva stressreduktionstekniker, prova medicinsk yoga och därefter  lägga dig ned och vila en längre stund till gonggongarnas kraftfulla ljudvibrationer.  

Praktiskt: Värtavägen 35 , Göran Boll Yogainstitut i Stockholm. Yogamatta finns på plats, du som önskar sitta på stol under yogadelen kan göra det. Medtag gärna vattenflaska med lock. Spara din bokningsbekräftelse, avboka din plats via länken du får i samband med bokning för att undvika fakturering av avgiften. Små grupper under pandemin, anmälan är bindande men du kan överlåta platsen. Bläddra i kalendern och boka din plats. Kostnad: 300 kr/60 min, 550 kr/3h betalas via swisch eller BG (framgår i din bokningsbekräftelse).

Hösttemat “Fri från oro, stress och rädsla” erbjuds torsdagar 17-18, även via livestreaming HÄR 

Ta del av Lady Gong i dina hörlurar!
Som medlem på Balans Online får du ta del av livestreamade kurser, förinspelade gongbad, musikalbum, mindfulness- och yogapass samt övningar för särskilda behov. Kostnad: 169 kr/mån

Enskild session
Sedan 2012 har jag erbjudit yogisk terapi utifrån den terapeutiska metod Göran Boll utvecklat. Du får möjlighet att förstå hälsa/ohälsa utifrån ett yogiskt perspektiv samt återhämta dig till ett eget gongbad. Jag integrerar även EFT (Emotional Freedom Technique) vid behov.  Läs mer och varmt välkommen att maila din förfrågan. Kostnad: 1100 kr/75 min 

Önskar du boka Lady Gong på din arbetsplats? – maila din förfrågan

Reportage om gongbad

Klicka på omslagen för att läsa reportagen om gongbad med Sara Emilionie

Ett av världens äldsta instrument sätter dig samman med din självläkande kraft!

Ljudterapi har länge använts för att hantera ett brett spektrum av hälsoförhållanden. Behandlingen är baserad på förståelsen att alla former av materia,  inklusive kroppens celler, vibrerar vid olika frekvenser. Faktorer som stress, depression och sjukdom orsakar celler och organ i våra kroppar att vibrera vid icke optimala frekvenser vilket gongens vibrationer har kraften att återställa. Vill du veta mer?   prenumerera på Balansinstitutets nyhetsbrev 

Feedback

Lady Gong

Gongbad

Såhär går ett gongbad till:

Gongen, ett av världens äldsta instrument har i alla tider använts i behandlande syfte, tex healing. När man slår på gongen bildas 72 000 vibrationer som vi uppfattar som ljud men som också känns i kroppen och påverkar oss på cellnivå. Våra chakran öppnas upp av vibrationerna vilket betyder att blockeringar kan lösas upp både på ett fysiskt, emotionellt och mentalt plan. Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss från hjärnans beta-vågor (vakenhet) till lugnare alfa-vågor och här är vi också nära den frekvenssom jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz, och vi tonar därmed in oss på jordens frekvens!

Under en 60 min session får du några enkla verktyg för stressreduktion och därefter ca 45 min gongspel. Under en längre 3 h session får du prova medicinsk yoga, fördjupa dig i mindfulnessmeditation, fika i tystnad paus samt djup återhämtning under de längre sekvenserna av gongspel och shamantrumma. 

Balans Online

Balans Online erbjuder dig två forskningsbaserade metoder –  mindfulness och medicinsk Yoga.  Via onlinetjänsten kan du bland annat utföra Balansprogrammet,  Sveriges första korttidsprogram i mindfulness och medicinsk yoga som grundar sig i åratal av erfarenhet och hjälper hjärna och kropp att återfinna sin balans. Du får en enkel, effektiv metod som alla hinner och klarar av att göra.

Copyright 2021 © Balans Institutet