Lady Gong

Foto: Anton Svedberg

Bada i ljudvågorna av ett av världens äldsta instrument! En unik form av återhämtning.

Att skapa fysisk, mental, emotionell balans genom ljud och vibrationer är en flertusenårig metod som använts i läkande syfte sedan urminnes tider. 

Eftersom ljud färdas genom och vibrerar vatten och vi till största delen består av vatten, når gongens kraftfulla vibrationer ända ned på cellnivå. Denna djupgående form av återhämtning sätter dig samman med din självläkande kraft och balanserar hela ditt energisystem. Varmt välkommen att prova!

Gongen, ett av världens äldsta instrument har i alla tider använts i behandlande syfte, tex healing. När man slår på gongen bildas 72 000 vibrationer som vi uppfattar som ljud men som också känns i kroppen och påverkar oss på cellnivå. Blockeringar kan lösas upp både på ett fysiskt, emotionellt och mentalt plan. Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss från hjärnans beta-vågor (vakenhet) till lugnare alfa-vågor och här är vi också nära den frekvens som jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz, och vi tonar därmed in oss på jordens frekvens!

Under en 60 min session får du några enkla verktyg för stressreduktion och därefter ca 45 min gongspel. Dessa kan du genomföra även online.

Under en  3 h session får du prova medicinsk yoga, fördjupa dig i mindfulnessmeditation, fika i tystnad paus samt djup återhämtning under de längre sekvenserna av gongspel och shamantrumma. Passar även nybörjare!

Du kan även uppleva gongbad online- läs gärna om detta i  tidningen Kurera

 

Om det är någon som är på helt rätt spår så är det du!
Anders Åstrand,
percussionist,  improvisionalist, kompositör, pedagog, återförsäljare av gonggongar,

Lady Gong i Damernas Värld: Gongbad- årets hälsotrend!

Feedback

Ulrika
deltagare 60 min pass
Läs mer
Stunden med dig satte verkligen ton för den här dagen. Flera gånger idag har jag tänkt på dig, dina ord, din röst, hela ditt underbara uttryck,, att man inte vinner ett race utan depåstopp (tänkvärt och viktigt), och när tanken kommit till mig har en lyckokänsla spridit sig genom kroppen ändå inifrån maggropen. Du är så ju fantastiskt duktig på det du gör. Det kommer verkligen inifrån dig, och det märks. Du bara har det! Trovärdigt och äkta, precis som man önskar. Heja dig lady Gong!
Vincent
deltagare 3 h pass
Läs mer
Den perfekta regin som så lyckat och välbalanserat kunde förena ljud och bild, musik, dans och skådespel, hennes varma röst, eleganta rörelser- allt detta i en harmonisk och vacker miljö med behaglig ljud- och ljussättning har skapat ett fulländat teatraliskt konststycke som påverkar på djupet. De varierade tonerna väckte starka känslor, som i sin tur framkallade känsloladdade minnen. En kraftfull storm av livsfilosofi som inte bara kändes under stunden utan även dagarna efter! Stort, stort tack!
Renée
Elev
Läs mer
Det finns inte något i mitt liv, inte ens barnbarnen, som ger mig sådant lugn i min själ, som de pass jag går på hos dig!
Eva Runefelt
Elev
Läs mer
Du har skapat en förträfflig balans i ditt pass, det märks att du har stor kunskap och känsla. Gonggong, yoga, trumma, musikens närvaro OCH givetvis dina ord - alla delar i ett pussel. Professionaliteten ger trygghet och din innerlighet likaså. Det vibrerar fortfarande i kroppen, långt efteråt!
Bea
Elev
Läs mer
Att ta del av Saras gongpass är en av de bättre investeringarna jag gett mig själv. Känslan av att känna sig stärkt i kropp och själ är oerhört skön. För att inte tala om den härliga bubblande energin som infann sig efter passet, helt magiskt!
Eva
Jurist
Läs mer
Jag flyger i dina crescendon, Lady Gong!
Birgitta
deltagare 3 h pass
Läs mer
Tack för ett fantastiskt gongbad! Kom ner i en djup avslappning och så lila norrsken. Första delen gick så fort men bra med 3 timmars gong för det tar en stund för kroppen att slappna av och släppa taget.
Veronica
fysioterapeut
Läs mer
Det enda som hjälper mig släppa taget om min oro just nu är dina gongbad. Jag släpper tid och rum och får möjlighet att sväva bort en liten stund. Ser fram emot nästa 3 h pass!
Unni
Unni deltagare 3 h
Läs mer
Du är fantastiskt bra på att leda och instruera. Det märks att du har lång erfarenhet och att du har reflekterat igenom vad du håller på med och vad du vill säga. Gong-badet var intressant och när jag gick därifrån upptäckte jag att ryggen var mjukare än på länge. Jag kände mig trygg i rummet, och trygg under din ledning att jag kunde vara där jag var i livet och i kroppen och att jag inte behövde vara någon yoga-fantast och extremt kunnig och erfaren för att få ut något av detta.
Marie
Marie deltagare Stockholm
Läs mer
Detta var min första session och jag tyckte mycket om det! Du delade med dig av din visdom och fantastiskt gongande och trummande! Det var väldigt skönt med klangskålen mot bröstet! Upplevde att jag slappnade av mer efteråt!
Föregående
Nästa