Retreat

En retreat för dig som vill hämta kraft i stillheten, naturen och gongarnas resonans

Under en retreat får du möjlighet att sätta dig samman med dina inre resurser, fylla på med både kraft, lugn och glädje. Energigivande tekniker varvas med djupavslappning, gongbad och verktyg du kan jobba vidare med i din egen vardag – bl a TRE Trauma Release Excercises och hypnosverktyg. Du blir guidad dig djupavslappning och påminns om kraften i ditt eget andetag.  

Lady Gong Retreat

Våren 2023- information om datum, plats och kostnad kommer inom kort

Ur innehållet på en retreat med Sara Emilionie:

Ljudresa; Saras Gongar med sina stimulerande, kraftfulla vibrationer  sätter dig samman med din självläkande kraft. En mångtusenårig tradition som visar vägen till din helande zon där djup återhämtning och läkning kan ske. Du får också prova en djupgående trumresa som i studier visat sig öka internkommunikationen mellan dina bägge hjärnhalvor och lugna dina hjärnvågor. 

Mindfulness; Din medfödda förmåga att vara närvarande i ögonblicket, den närvaro som tyvärr utmanas i ett samhälle som översköljer oss med stimuli och intryck. Under en retreat praktiserar vi medveten närvaro under dygnets vakna timmar. 

Medicinsk yoga; Sara guidar dig i yogaformen testad i svensk forskning och visar vägen till en mjukare kropp och lugnare sinne. För dig som vill erbjuds en kraftfullare variant med dynamiska övningar, som komplement.

Korta, enkla verktyg ur: Hypnosterapi, EFT och Balansprogrammet 

Tid för promenader och utrymme för egen stillhet. 

Begränsat antal platser. Anmälan sker här och är bindande

OBS! Din anmälan är bindande, vid ev. sjukdom återbetalas kursavgiften enbart mot läkarintyg. I samband med anmälan, ange om du önskar bli fakturerad som privatperson eller företag. 

Du faktureras hela kostnaden i samband med anmälan och med 15 dgr betalningstid. Behöver du dela upp kostnaden, ange detta. 

Bilderna på denna sida är tagna både på Liljero Retreat samt på Idöborg.

Foto: Anton Svedberg

Feedback

Astrid Lindstrand
Läs mer
Sara- en ledare med förmåga att nå in på djupet med tillit och harmoni. Är fortfarande uppfylld med positiv kraft och tacksamhet för gongbad och yoga och alla visdomsord.
Maria
Läs mer
Andningen, rytmen och vibrationerna av Gongbadet letar sig in i varenda cell. Sara sätter toner och ord till det som är så självklart men som så ofta glöms bort i vardagen- "livet som vi har här och nu". Tack Sara för den magi du delar med dig av!
Anders
Läs mer
Min fru var för några år sedan på retreat ledd av dig och hon hittade vägen till yogan. Mina höga förväntningar infriades med råge! Mycket proffsigt hanterade du gruppdynamiken. Du lyssnade, tittade med värme alla i ögonen vilket gjorde alla trygga och det skapade en lugn atmosfär som möjliggjorde att jag kunde öppna mina sinnen, släppa fram och ta in känslor och bara lyssna när du med din behagliga röst ledde oss  genom yogapassen och gongbaden. Gongbadet var en fantastisk upplevelse!
Helene Glant
Socionom, leg psykoterapeut, författare och konsult på Medivia AB
Läs mer
Sara Emilionie är en mycket skicklig och inspirerande pedagog inom sitt område och inger stort förtroende hos de som lyssnar till henne. Hon är varm, lyhörd, finkänslig och mycket tydlig. Även i rollen som psykoterapeut rekommenderar jag henne varmt.
Kristina Herngren
Deltagare på Sara Emilionie och Marie Bergmans retreat
Läs mer
En fantastisk retreat. Jag kände mig som en ny människa redan efter ca en dag. Ni kompletterar varandra så bra och skapar direkt en trygghet! Och har en djup kunskap om de ämnen ni förmedlar, en ärlighet som berör och en humor som gör att vi alla slappnade av. Jag fick med mig viktiga enkla verktyg som jag kommer att använda både privat och professionellt och blir sugen på att lära mig mer av er båda. Sara och Marie, ni sprider ren kärlek och medmänsklighet!
Föregående
Nästa