Retreat

Medicinsk Yoga, Mindfulness och Gongbad med Sara Emilionie

Mer än ett Retreat 29-31 okt

Mindfulness, Medicinsk yoga och Emotional Freedom Techniques.

I detta retreat får både kroppen, det mentala och själen vara med. Lugn och ro varvas med fysiska övningar för att balansera kroppen/sinne och sessioner med övningar som ger känslomässig stressrelease.

Vi landar mjukt i vårat NU, precis så som du mår och är. Därefter beger oss till gränslandet där ditt NU möter din ÖNSKAN. Vad består avståndet mellan dessa två av och hur minskar vi det?

Vi löser upp de första blockeringarna. Du kommer under dessa dagar att blir stärkt, balanserad och må bättre och får verktyg att fortsätta din väg till ett bättre liv.

Retreatledare: Sara Emilionie och Tina Lee Möller

Anmälan

Anmälan är bindande. Avbokning sker mot läkarintyg. En faktura skickas ut i samband med anmälan som betalas senast två veckor innan start.

Lady Gong på Österlen maj 2022

En helg med mindfulness, medicinsk yoga och längre gongbad 

Denna retreat vänder sig till dig som önskar dela en upplevelse tillsammans med dina nära och kära.  Gården tar emot 8 personer som delar på två fyrbäddsrum.

Mer information inom kort. Tills dess, kika gärna på www.skraddarod.se 

Retreatledare: Sara Emilionie 

Balans Online

Balans Online erbjuder dig två forskningsbaserade metoder –  mindfulness och medicinsk Yoga.  Via onlinetjänsten kan du bland annat utföra Balansprogrammet,  Sveriges första korttidsprogram i mindfulness och medicinsk yoga som grundar sig i åratal av erfarenhet och hjälper hjärna och kropp att återfinna sin balans. Du får en enkel, effektiv metod som alla hinner och klarar av att göra.

Copyright 2021 © Balans Institutet