Retreat

Marie Bergman och Sara Emilionie bjuder in till en unik retreat på vackra Skeppsudden 5-8 maj

Att upptäcka hur vi kan nå glädje, djupare lugn och tillit i en turbulent tid är en utmaning, kan vara en spännande och välgörande process. Marie och Sara presenterar sitt koncept, som handlar om att använda nervsystemets uppbyggande resurser istället för att  låta stressreaktioner bryta ned oss.

Lady Klang och Lady Gong - 5-8 maj

Pris; 5.400.- Ankomsttid 5/5 17.00, avresetid 8/5 15.00. Moms tillkommer för företag. Enkelrum tillägg 300 kr/natt.

Ljudresa; Saras Gongar med sina stimulerande, kraftfulla vibrationer tillsammans med Maries vackra antika tibetanska klangskålar och toning som sätter dig samman med din självläkande kraft. En mångtusenårig tradition som lägger grunden för att skapa en flexibel pendling mellan återhämtning och ansträngning.

Toning; Marie lär oss tona. Enkelt och prestationsfritt finner vi gemensamt röstens naturliga väg till välmående och självläkning. Övningarna tonar in dig till ditt eget hjärta och lyssnande, enklare än sång.

Havening; En förbluffande enkel, skön och helande metod från neurovetenskapen, som lugnar nervsystemet och skapar inre trygghet i vardagen och visar vägen till vår helande zon.

Mindfulness; En mångtusenårig tradition, din medfödda förmåga att vara närvarande i ögonblicket, den närvaro som tyvärr utmanas i ett samhälle som översköljer oss med stimuli och intryck. 

Medicinsk yoga; Sara leder oss, yogaformen som – visar vägen till en mjukare kropp och därmed lugnare sinne. För dig som vill erbjuds en kraftfullare variant med dynamiska övningar, som komplement.
Marie introducerar Vagusnerven
och nervsystemet första kvällen, presenterar en forskning som vilar på Stephen Porges ”The Polyvagal Theory” och visar vägen till vår Helande Zon.

Klangmeditation, Gongvibration och Integration gemensamt varje kväll. Tid för promenader och utrymme för egen stillhet. 

 Varmt Välkommen!

Om Skeppsudden

En magisk miljö att upptäcka, både själv och tillsammans!

Skeppsudden är en sekelskiftesgård med anor från 1700-talet, belägen vid bråvikens södra strand, 2 mil från Norrköping, 15 mil söder om Stockholm.

Här finns skogar, ängar, klippor och en kilometerlång strand, en ljuvlig äpple- och körsbärsdal att beundra. Vid stranden finns bastu med panoramafönster med  utsikt över Bråviken och egen brygga.

Läs gärna mer på skeppsudden.com 

Anmälan

Du som skriver in dig kommer att få mer  information om retreaten i din mail! Bilderna på denna sida är tagna på Liljero Retreat. För bilder på Skeppsudden, se HÄR

Balans Online

Balans Online erbjuder dig två forskningsbaserade metoder –  mindfulness och medicinsk Yoga.  Via onlinetjänsten kan du träna helt på egen hand.  Välkommen att ta del av medicinska yogapass, träningsprogram, övningar för särskilda behov samt delta på livesända kvällspass med Sara Emilionie! 

Copyright 2021 © Balans Institutet