Balans Online - verktyg för daglig balans

Spela videoklipp

Välj ditt medlemskap nedan

Balans Online är en träningsportal där du finner samtliga av de program jag lärt ut till vård, skola och näringsliv sedan 2012. Allt innehåll bygger på forskningsbaserade metoder och syftar till att öka din livskvalitet – oavsett ålder och livssituation.

I Balans Online igår bl.a

Balansprogrammet

Kostnadsfria introduktionsmöten (via Zoom) ingår med Sara Emilionie! – Läs mer här

Läs vad andra sagt om övningarna som ingår!

Lisbeth
Lisbeth@username
Läs mer
Jag har varit medlem i ett par år. Du har ett fantastiskt program och jag är så glad att få va med. Har precis börjat med ditt 12 veckors program men jag har gjort en massa övningar under de här åren och de har hjälpt mig jättemycket. Jag blev utbränd för drygt tre år sedan och fick ångest och depression. Det har hjälpt mig så mycket!
Kajsa Sjögren
Egenföretagare
Läs mer
Livsomvälvande! På 6 veckor har jag med enkla verktyg reducerat min stress, börjat sova på nätterna och lärt mig skapa en daglig balansrutin
Ann Christine Ståhlberg
Fysioterpeut, Svenska Röda Korset
Läs mer
Jag möter många med Posttraumatisk stress i mitt arbete. Vi behöver enkla, effektiva metoder för att hjälpa dessa patienter att återerövra sin närvaro. Tack för ett fantastiskt program!
Reneé
Elev
Läs mer
Hej Sara, finns inte något i mitt liv, inte ens barnbarnen, som ger mig sådant lugn i min själ, som dina pass!
Ulrika
Elev
Läs mer
Stunden med dig satte verkligen ton för den här dagen. Flera gånger idag har jag tänkt på dig, dina ord, din röst, hela ditt underbara uttryck- att man inte vinner ett race utan depåstopp (tänkvärt och viktigt), och när tanken kommit till mig har en lyckokänsla spridit sig genom kroppen ändå inifrån maggropen. Du är så ju fantastiskt duktig på det du gör. Det kommer verkligen inifrån dig, och det märks. Du bara har det! Trovärdigt och äkta, precis som man önskar. Heja dig!
Eva Runefelt
Elev
Läs mer
Du har skapat en förträfflig balans i ditt pass, det märks att du har stor kunskap och känsla. Gonggong, yoga, trumma, musikens närvaro OCH givetvis dina ord - alla delar i ett pussel. Professionaliteten ger trygghet och din innerlighet likaså. Det vibrerar fortfarande i kroppen, långt efteråt!
Föregående
Nästa