72 000 vibrationer som sätter dig i kontakt med din självläkande kraft

En unik form av återhämtning! Live eller online!

Gongen, ett av världens äldsta instrument påverkar ända ned på cellnivå och skapar djup avslappning. Gongen har i årtusenden använts som ett sätt att frigöra människor från mentala, emotionella och fysiska blockeringar. Många av deltagarna beskriver hur de når ett tillstånd bortom tid och rum och upplever djup återhämtning.  Varmt välkommen att prova “gongbad” – där du badar i gongarnas ljudvågor under 60 minuter eller 3 hela timmar! 

Lady Gong i Stockholm – NY kurs under hösten “Fri  från rädsla, stress och oro”  Start 26/8, 6 torsdagar kl 17-18 samt längre 3 h pass. Anmäl dig HÄR

Lady Gong Online – Njut av gongbad när och var som helst! 20 och 60 minuters pass med olika teman ingår i Balans Online som även innehåller yoga- och mindfulnessträning. 

Musikalbum med flöjt, gong och temameditationer för dig som vill ladda ned och lyssna. 

Boka Lady Gong – Önskar du boka en vibrerande kick off, födelsedagsfirande eller boka mig på en retreat eller utbildning? Varmt välkommen att maila! sara@balansinstitutet.se

Om Lady Gong i media

Klicka på omslagen för att läsa reportage om Gongbad i tidningarna Nära, Hälsa och Tara

Gong - ett av världens äldsta instrument sätter dig samman med din självläkande kraft!

Ljudterapi har länge använts för att hantera ett brett spektrum av hälsoförhållanden. Behandlingen är baserad på förståelsen att alla former av materia,  inklusive kroppens celler, vibrerar vid olika frekvenser. Faktorer som stress, depression och sjukdom orsakar celler och organ i våra kroppar att vibrera vid icke optimala frekvenser vilket gongens vibrationer har kraften att återställa. Vill du veta mer?   prenumerera på Balansinstitutets nyhetsbrev 

Feedback

Se Lady Gong

Gongbad

Mer om effekten av Gong

Gongen, ett av världens äldsta instrument har i alla tider använts i behandlande syfte, tex healing. När man slår på gongen bildas 72 000 vibrationer som vi uppfattar som ljud men som också känns i kroppen och påverkar oss på cellnivå. Våra chakran öppnas upp av vibrationerna vilket betyder att blockeringar kan lösas upp både på ett fysiskt, emotionellt och mentalt plan.

Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss från hjärnans beta-vågor (vakenhet) till lugnare alfa-vågor och här är vi också nära den frekvenssom jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz, och vi tonar därmed in oss på jordens frekvens!

Balansinstitutet

Balansprogrammet,  Sveriges första korttidsprogram i mindfulness och medicinsk yoga, grundar sig i åratal av erfarenhet och hjälper hjärna och kropp att återfinna sin balans. Du får en enkel, effektiv metod som alla hinner och klarar av att göra.

Copyright 2021 © Balans Institutet