Gongbad
med Sara Emilionie
Gongbad
med SARA EMILIONIE
Gongbad
med Sara Emilionie
Gongbad
med Sara Emilionie
Gongbad
med Sara Emilionie
Gongbad
med Sara Emilionie
Gongbad
med Sara Emilionie
Gongbad
med Sara Emilionie
Gongbad
med Sara Emilionie

Bada i ljudvågorna av ett av världens äldsta instrument! En unik form av återhämtning.

Att ”bada” i gongens ljudvågor har sedan urminnestider och den vetenskapliga aspekten i det som sker under ett gongbad gör att det här nu håller på att bli en växande hälsotrend. Man har genom olika instrument kunnat se hur frekvenser formar sand, vatten och luft och vi har med kameror kunnat se hur det påverkar våra hjärnor, både gällande internkommunikationen mellan olika delar i hjärnan och hjärnvågorna. Eftersom ljud vibrerar och färdas genom vatten och vi till största delen består av vatten, påverkas även våra celler.

Denna typ av meditativa ljudupplevelse sätter dig samman med din självläkande kraft, återställer ditt nervsystem och påverkar dig oavsett om du är vaken eller somnar under passet. Under ett gongbad upplever många att de helt släpper taget om tid och rum.

Varmt välkommen att prova en unik form av återhämtning!

Två timmars passen vänder sig till vuxna (både män och kvinnor). Boka din plats i god tid eftersom passen alltid blir fullsatta.

Om det är någon som är på helt rätt spår så är det du!
Anders Åstrand,
percussionist,  improvisionalist, kompositör, pedagog, återförsäljare av gonggongar,

Så här går det till

Gongen, ett av världens äldsta instrument har i alla tider använts i behandlande syfte, tex healing. När man spelar på gongen bildas 72 000 vibrationer som vi uppfattar som ljud men som också känns i kroppen och påverkar oss på cellnivå. Blockeringar kan lösas upp både på ett fysiskt, emotionellt och mentalt plan. Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss från hjärnans beta-vågor (vakenhet) till lugnare alfa-vågor. Studier visar att de komplexa ljudspektrum som inkluderar flera frekvenser samtidigt genererar ljudvågor som kan föra oss till ännu djupare tillstånd där läkning och omställning av nervsystemet kan ske.  Under en  2 h session med Sara Emilionie (som går försvinnande fort) får du prova medicinsk yoga, mindfulnessmeditation samt en djupgående vila under de längre sekvenserna av gongspel och shamantrumma. Passar även nybörjare!

För dig som är nyfiken på gongbad online- läs gärna denna artikel l  tidningen Kurera

 

Gong online med Sara - Gongmeditationer och liveinspelade pass

Förinspelade gongbad - 20 och 60 min pass

Ta del av allt innehåll för 169 kr/månad