Boka Gongbad

Vasavägen 1 A, Lidingö centrum

Sara Emilionie guidar dig i några av de mest lugnande och balanserande verktygen ur MediYoga samt spelar på gongarna för dig, medan du vilar på rygg till de kraftfullt balanserande ljudvibrationerna.

Gongen, ett av världens äldsta instrument, vibrerar med tiotusentals olika frekvenser och fungerar som stämgaffel för våra egna vibrationer. Den vibrerar alla celler, inre organ och hjälper till att frigöra mentala, emotionella och fysiska blockeringar.

Det kändes som att min kropp gjorde en form i golvet, jag sjönk så djupt! Daniel Rosvall, advokat 

Aktuella gongbad

Klicka på ett gongbad för att läsa mer och boka.

Foto: Anton Svedberg

Feedback

Ulrika
deltagare 60 min pass
Läs mer
Stunden med dig satte verkligen ton för den här dagen. Flera gånger idag har jag tänkt på dig, dina ord, din röst, hela ditt underbara uttryck,, att man inte vinner ett race utan depåstopp (tänkvärt och viktigt), och när tanken kommit till mig har en lyckokänsla spridit sig genom kroppen ändå inifrån maggropen. Du är så ju fantastiskt duktig på det du gör. Det kommer verkligen inifrån dig, och det märks. Du bara har det! Trovärdigt och äkta, precis som man önskar. Heja dig lady Gong!
Vincent
deltagare 3 h pass
Läs mer
Den perfekta regin som så lyckat och välbalanserat kunde förena ljud och bild, musik, dans och skådespel, hennes varma röst, eleganta rörelser- allt detta i en harmonisk och vacker miljö med behaglig ljud- och ljussättning har skapat ett fulländat teatraliskt konststycke som påverkar på djupet. De varierade tonerna väckte starka känslor, som i sin tur framkallade känsloladdade minnen. En kraftfull storm av livsfilosofi som inte bara kändes under stunden utan även dagarna efter! Stort, stort tack!
Renée
Elev
Läs mer
Det finns inte något i mitt liv, inte ens barnbarnen, som ger mig sådant lugn i min själ, som de pass jag går på hos dig!
Eva Runefelt
Elev
Läs mer
Du har skapat en förträfflig balans i ditt pass, det märks att du har stor kunskap och känsla. Gonggong, yoga, trumma, musikens närvaro OCH givetvis dina ord - alla delar i ett pussel. Professionaliteten ger trygghet och din innerlighet likaså. Det vibrerar fortfarande i kroppen, långt efteråt!
Bea
Elev
Läs mer
Att ta del av Saras gongpass är en av de bättre investeringarna jag gett mig själv. Känslan av att känna sig stärkt i kropp och själ är oerhört skön. För att inte tala om den härliga bubblande energin som infann sig efter passet, helt magiskt!
Eva
Jurist
Läs mer
Jag flyger i dina crescendon, Lady Gong!
Birgitta
deltagare 3 h pass
Läs mer
Tack för ett fantastiskt gongbad! Kom ner i en djup avslappning och så lila norrsken. Första delen gick så fort men bra med 3 timmars gong för det tar en stund för kroppen att slappna av och släppa taget.
Veronica
fysioterapeut
Läs mer
Det enda som hjälper mig släppa taget om min oro just nu är dina gongbad. Jag släpper tid och rum och får möjlighet att sväva bort en liten stund. Ser fram emot nästa 3 h pass!
Unni
Unni deltagare 3 h
Läs mer
Du är fantastiskt bra på att leda och instruera. Det märks att du har lång erfarenhet och att du har reflekterat igenom vad du håller på med och vad du vill säga. Gong-badet var intressant och när jag gick därifrån upptäckte jag att ryggen var mjukare än på länge. Jag kände mig trygg i rummet, och trygg under din ledning att jag kunde vara där jag var i livet och i kroppen och att jag inte behövde vara någon yoga-fantast och extremt kunnig och erfaren för att få ut något av detta.
Marie
Marie deltagare Stockholm
Läs mer
Detta var min första session och jag tyckte mycket om det! Du delade med dig av din visdom och fantastiskt gongande och trummande! Det var väldigt skönt med klangskålen mot bröstet! Upplevde att jag slappnade av mer efteråt!
Föregående
Nästa