Balansprogrammet

Programmet som erbjuds inom vård, skola, näringsliv och passar dig som söker enkla, effektiva verktyg för avslappning, mentalt fokus och kontroll över din stress.

Spela videoklipp

Balansprogrammet för ökat välbefinnande och kontroll över din stress

Balansprogrammet utvecklades av Sara Emilionie under sin tid som drivande kraft på Skandinaviens främsta forsknings- och utbildningsinstitut. Idag ingår programmet både inom kommunal verksamhet, som traumabehandling, som metod inom näringslivet i form av ”Performance coaching”. Programmet erbjuds även som instruktörsutbildning och workshop för dig i behov av rehabilitering samt via enskilda sessioner med Sara Emilionie.

Effektivisera din återhämtning- träna själv

Ny forskning visar att korta pauser skyddar dig mot stress. Det är vad jag brunnit för att förmedla till människor sedan 2009! Vill du också lära dig effektivisera din återhämtning? Välkommen att genomföra Balansprogrammet på egen hand! Du får en handlingsplan för daglig balans som integrerar enkla, forskningsbaserade verktyg i din vardag.

video
play-rounded-fill

Till Balansprogrammets YouTube-kanal

Det här är Balansprogrammet

Balansprogrammet erbjuds idag inom vård, skola, näringsliv och passar dig som söker enkla, effektiva verktyg för avslappning och mentalt fokus. Programmet består av 6 veckor.

Ta del av allt innehåll för 169 kr/månad

Kom igång med Balans Online

Balans Online är en träningsportal där du finner samtliga av de program jag lärt ut till vård, skola och näringsliv sedan 2012. Allt innehåll bygger på forskningsbaserade metoder och syftar till att öka din livskvalitet – oavsett ålder och livssituation.

Dela gärna denna sida så att vi blir fler som möts i lugnet

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Några av de arbetsplatser som provat  balansprogrammet