Balansprogrammet

Programmet som erbjuds inom vård, skola, näringsliv och passar dig som söker enkla, effektiva verktyg för avslappning och mentalt fokus.

Spela videoklipp

Sara Emilionie - Din Balans PT

Balansprogrammet utvecklades av Sara Emilionie under sin tid som drivande kraft på Skandinaviens främsta forsknings- och utbildningsinstitut. Idag ingår det i traumabehandling (Danderyds Sjukhus), erbjuds som Performance coaching på högpresterande arbetsplatser och erbjuds som instruktörsutbildning. 

Effektivisera din återhämtning med Balansprogrammet

Du får en handlingsplan för daglig balans som integrerar enkla, forskningsbaserade verktyg i din vardag. Ny forskning visar att korta pauser skyddar dig mot stress. Det är vad jag brunnit för att förmedla till människor sedan 2009! Vill du också lära dig effektivisera din återhämtning? Välkommen på ett kostnadsfritt introduktionsmöte eller ta kontakt med mig!

video
play-rounded-fill

Ta del av allt innehåll för 169 kr/månad

Vad andra säger om Balansprogrammet

Det här är Balansprogrammet

Balansprogrammet erbjuds idag inom vård, skola, näringsliv och passar dig som söker enkla, effektiva verktyg för avslappning och mentalt fokus. Programmet består av 6 veckor.

Ta del av allt innehåll för 169 kr/månad

Kom igång med Balans Online

Balans Online är en träningsportal där du finner samtliga av de program jag lärt ut till vård, skola och näringsliv sedan 2012. Allt innehåll bygger på forskningsbaserade metoder och syftar till att öka din livskvalitet – oavsett ålder och livssituation.

Dela gärna denna sida så att vi blir fler som möts i lugnet

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Några av de arbetsplatser som provat  balansprogrammet