Balans Online

Balans Online - verktyg för daglig balans

Balans Online är en träningsportal där du finner samtliga av de program jag lärt ut till vård, skola och näringsliv sedan 2012. Allt innehåll bygger på forskningsbaserade metoder och syftar till att öka din livskvalitet – oavsett ålder och livssituation.

OBS! Perioden om 24h börjar gäller direkt!

langa-djupa-pa-rygg

Testa en övning! Långa djupa andetag

För dig som medlem, detta ingår:

  • Balansprogrammet – Sveriges första korttidsprogram i mindfulness och yoga
  • Medicinsk Yoga, testat i två av världens största studier på yoga och hjärta
  • Övningar för särskilda behov 
  • Lady Gong Online – återhämtning med ett av världens äldsta instrument
  • Möjlighet att pausa ditt abonnemang
Kostnad: 169 kr/mån, 450 kr/3 mån 
För arbetsplatser: logga in med ditt lösenord

Balans PT på din arbetsplats

Jag erbjuder din arbetsplats en virtuell föreläsning där jag introducerar er i enkla, effektiva verktyg, lätta att ta till i sin vardag. Därefter tränar ni vidare online. Ni får en beprövad metod som utvärderats av några av Sveriges största arbetsplatser, bl a Astra Zeneca.

Enskilda sessioner för dig med särskilda behov

Via Zoom igår vi igenom det yogiska perspektivet på stress och jag introducerar dig i ett pass utifrån dina individuella behov. Passar dig i riskzonen för utmattning eller dig med särskilda behov.

Sagt om

Utbilda dig till diplomerad balansinspiratör!

Arbetar du med hälsofrämjande, tex som fysioterapeut, samtalsterapeut? Är du MediYoga instruktör/terapeut och önskar förkovra dig i mindfulness och metoden MIMY? Eller lever du med hög stress och söker egen stresreduktion/rehabilitering? Läs mer om instruktörsutbildningarna

Balans Online

Balans Online erbjuder dig två forskningsbaserade metoder –  mindfulness och medicinsk Yoga.  Via onlinetjänsten kan du bland annat utföra Balansprogrammet,  Sveriges första korttidsprogram i mindfulness och medicinsk yoga som grundar sig i åratal av erfarenhet och hjälper hjärna och kropp att återfinna sin balans. Du får en enkel, effektiv metod som alla hinner och klarar av att göra.

Copyright 2021 © Balans Institutet