Om Sara och Balansprogrammet

Sara Emilionie är yogaterapeut, mindfulnessinstruktör och brinner för att förmedla yoga och mindfulness på ett sätt som alla, oavsett ålder och livssituation kan integrera i sin vardag.  Hennes program erbjuds på några av Sveriges största arbetsplatser, bl.a. Scania och Astra Zeneca. Hennes metod MIMY (Mindfulness & Medicinsk Yoga) används även inom cancervård och psykiatri och testas just nu i två stora studier på Danderyds Sjukhus och KS. Under hennes år som drivande kraft på Institutet för Medicinsk Yoga skapade hon tre olika utbildningar som lett till att instruktörer runtom i hela landet lär ut metoden MIMY. Sara är även föreläsare och erbjuder workshops och utbildningar mot näringslivet. 

Saras vision

Att bidra till att barn såväl som vuxna får effektiva verktyg till att må bättre genom ökad självomsorg och effektiva verktyg. Som varande ” Lady Gong” önskar Sara sprida kunskapen om Gonggongen- ett av världens äldsta instrument – som ett kraftfullt verktyg för djup återhämtning och självläkning. 

facebook
Håll dig uppdaterad om nyheter, erbjudande och annat kring Balansinstitutet på facebook
Instagram
Följ mig på Instagram för daglig inspiration och aktuella event!
Kontakta mig
Kontakta mig för mer information och bokning
YouTube
På YouTube-kanalen lägger jag upp övningar, föreläsningar och annat från verksamheten

Balans Online

Balans Online erbjuder dig två forskningsbaserade metoder –  mindfulness och medicinsk Yoga.  Via onlinetjänsten kan du träna helt på egen hand.  Välkommen att ta del av medicinska yogapass, träningsprogram, övningar för särskilda behov samt delta på livesända kvällspass med Sara Emilionie! 

Copyright 2021 © Balans Institutet