Övningar för särskilda behov

Övningar för särskilda behov

Husapoteket innehåller yogiska knep för några av våra vanligaste hälsobesvär, bl.a huvudvärk, högt blodtryck, spända käkar, bihåleinflammation och feber.

Jag har skapat detta husapotek utifrån min fleråriga erfarenhet som yogaterapeut där jag sett hur effektivt dessa övningar fungerar för människor som följer sina yogiska rekommendationer.  Merparten av övningarna som ingår är undersökta i svensk och internationell forskning.

Yogan, precis som kvantfysiken, ser människan som en energivarelse. Yogan anser att all sjukdom startar på energinivå och genom att frigöra blockeringar kan du själv skapa förutsättningar till att hålla dig frisk och fri från sjukdom.

Chakrasystemet är österländsk vetenskap som beskriver hur denna energi påverkar vår hälsa, våra beteendemönster och vår livskraft.

Samtliga övningar och pass som ingår i online-materialet utgår från detta flertusenåriga kunskapssystem och syftar till att ge dig verktyg för att rusta dig mot det moderna samhällets utmaningar och krav på dig som individ.

Jag vill gärna höra ifrån dig! Lämna din feedback eller ställ frågor här!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Balans Online

Balans Online erbjuder dig två forskningsbaserade metoder –  mindfulness och medicinsk Yoga.  Via onlinetjänsten kan du träna helt på egen hand.  Välkommen att ta del av medicinska yogapass, träningsprogram, övningar för särskilda behov samt delta på livesända kvällspass med Sara Emilionie! 

Copyright 2021 © Balans Institutet