Varmt välkommen till en nätverksträff med Sara Emilionie

Lugn, trygg och fokuserad i en turbulent värld – Balansprogrammet

Sara Emilionie om Balansprogrammet

Du är din viktigaste arbetsmiljö!

En turbulent omvärld kräver ökad motståndskraft mot stress och access till vårt inre resurssystem. Välkommen till en nätverksträff som ger dig möjlighet att prova kraftfulla, evidensbaserade tekniker som påverkar dig fysiologiskt genom ett enda andetag. Den 17 april kl. 9-10 presenterar jag ett balanskoncept som syftar till att stärka och utveckla individen och stötta organisationer med ambitionen om friska, lönsamma medarbetare med kontroll över sina stressnivåer. Utöver att ge dig en praktisk upplevelse av hur du snabbt och effektivt kan påverka ditt nervsystem ser jag fram emot att du får tillfälle till trevligt nätverkande och frukost i HRM:s lokaler på Strandvägen 47.

Du kommer få höra hur samtliga medarbetare och VD på Mitshubishi Electric arbetar med metoden i sitt långsiktiga hållbarhetsarbete och sin strävan efter kvalitét. Helena Anderberg, VD på HRM som under sina 20 år inom olika chefsbefattningar integrerat denna form av kraftfulla verktyg bl a inom Private Equity och advokatbranschen delar sina erfarenheter av strategiskt arbete med stressprevention med fokus på lönsamhet.

Denna inbjudan går ut till ett fåtal utvalda gäster, därav ber jag dig osa senast den 5 mars genom att kommentera den kalenderinbjudan jag skapar åt dig! 

Gongbad - ljudvågor som påverkar cellhälsan

Denna inbjudan går ut till ett fåtal och noga utvalda gäster, därav ber jag dig osa senast den 5 mars.