Avslappning (20 min)

/

Avslappning (20 min)

Om Avslappning (20 min)

Avslappning är ett tillstånd vi alla längtar efter, men få lyckas uppleva i sin vardag. Den goda nyheten är att det är en förmåga som går att träna upp.

Detta pass påverkar det parasympatiska nervsystemet, kroppens egen lugn och ro respons. Då den delen av det autonoma nervsystemet är aktiverat påverkas samtliga organ och kemiska processer i kroppen positivt. Immunförsvaret fungerar bättre, hjärnan och alla dess funktioner fungerar optimalt, och du upplever balans i ditt liv.

Detta pass hör till serien Andning-Fokus-Avslappning och ingår i MIMY:s skapa balans i din vardag. Dessa nycklar innebär både träning (yogiska andningstekniker, mindfulnessmeditation), reflektion och bonusträning (enkla vardagsövningar). Följ programmet i första hand, komplettera med yogapassen om du har tid att utöka din dagliga träning.

Gör varje övning 1-3 minuter eller mer, om du har tid

Jag vill gärna höra ifrån dig! Lämna din feedback eller ställ frågor här!

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Balans Online

Balans Online erbjuder dig två forskningsbaserade metoder –  mindfulness och medicinsk Yoga.  Via onlinetjänsten kan du träna helt på egen hand.  Välkommen att ta del av medicinska yogapass, träningsprogram, övningar för särskilda behov samt delta på livesända kvällspass med Sara Emilionie! 

Copyright 2021 © Balans Institutet