Vecka 6 – Skapa din dag

/

/

Vecka 6 – Skapa din dag

Du saknar tillgång till detta innehåll

För att ta del av innehållet behöver du vara inloggad och ha ett aktivt medlemskap/abonnemang

eller

Om passet

Detta är den sjätte och sista veckan av Balansprogrammet (6v). Du kan läsa mer ingående om programmet här.

Denna vecka handlar om att bli medveten om att vi till stor del skapar vår egen verklighet, bland annat genom våra tankar.

Vecka 6 – Skapa din dag

Veckans övning: Korta ryggpasset och Skapa din dag

Fantasin är allt. Den är en förhandsvisning av livets kommande attraktioner
-Albert Einstein

Forskning har visat att affirmation kan hjälpa oss med allt från läkande processer till bättre prestationer. Den här veckan ska du avsluta korta ryggpasset med en enkel affirmation som handlar om att skapa den dag du vill ha. ”Skapa din dag” kan upplevas på olika sätt, låt inte värderingar störa din meditation.

Veckans reflektion: Lust och ansvar

Det behöver råda balans mellan lust och ansvar för att vi själva ska uppleva glädje och balans i våra liv. Reflektera kring dina ansvarsområden och om du själv skapar ” måsten och borden” som du egentligen skulle kunna hoppa över, utan att du eller någon annan led av negativa konsekvenser? Hur skulle du må utan dina höga krav och alla dina ”måsten och borden”? Fundera också på vad du tycker är roligt och lustfyllt i din vardag och om du tycker att det får tillräckligt med utrymme i din vardag. Råder det en övergripande balans mellan ansvar och lust i ditt liv?

Veckans bonusträning: Skriv en lista med både lust och ansvar

Anteckna allt du har lust med att göra denna vecka och allt du behöver göra. Se till att både dina lustfyllda aktiviteter och dina ansvarsområden blir uppfyllda. Passa på att stryka onödiga ”måsten och borden”.

Din feedback är värdefull!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *