Avslappningspass med kroppscanning

/

/

Avslappningspass med kroppscanning

Du saknar tillgång till detta innehåll

För att ta del av innehållet behöver du vara inloggad och ha ett aktivt medlemskap/abonnemang

eller

Om passet

Notera att denna version av Avslappningspasset avslutas med meditationen Kroppsscanning. Vill du istället avsluta med MIMY:s Slappna av knep – Klicka här

Avslappning är ett tillstånd vi alla längtar efter, men få lyckas uppleva i sin vardag. Den goda nyheten är att det är en förmåga som går att träna upp. Detta pass påverkar det parasympatiska nervsystemet, kroppens egen lugn och ro respons. då den delen av det autonoma nervsystemet är aktiverat påverkas samtliga organ och kemiska processer i kroppen positivist. Immunförsvaret fungerar bättre, hjärnan och alla dess funktioner fungerar optimalt, och du upplever balans i ditt liv.


Detta pass hör till serien Andning-Fokus-Avslappning och ingår i MIMY programmet 6 v. Programmet handlar om att ge dig enkla nycklar för att skapa balans i din vardag.

Dessa nycklar innebär både träning (yogiska andningstekniker, mindfulnessmeditation), reflektion och bonusträning (enkla vardagsövningar). Följ programmet i första hand, komplettera med yogapassen om du har tid att utöka din dagliga träning.

Jag vill gärna höra ifrån dig! Lämna din feedback eller ställ frågor här!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Balans Online

Balans Online erbjuder dig två forskningsbaserade metoder –  mindfulness och medicinsk Yoga.  Via onlinetjänsten kan du genomföra en utbildning eller träna helt på egen hand.  Välkommen att ta del av medicinska yogapass, träningsprogram, övningar för särskilda behov samt delta på livesända gongbad och mikropauser med Sara Emilionie! 

Copyright 2021 © Balans Institutet