Vad är Balans Online?

Yoga och Mindfulness har genom årtusenden visat sig fungera som både vägvisare och verktyg för bättre hälsa och balans, för miljontals människor över hela världen. Denna onlinetjänst erbjuder dessa tidlösa och kraftfulla tekniker till dig, oavsett ålder eller tidigare erfarenhet.

Balans Online är baserat på 20 års egen erfarenhet av yogisk terapi och förankrat i svensk och internationell vetenskaplig forskning sedan 1998.

Systemet ger dig två träningsformer: MediYoga och MIMY metoden, där Mindfulness som både träningsmetod och förhållningssätt till livet, integreras med MediYoga.


devicesv2


Ett enkelt och unikt system

Vi har skapat ett enkelt och lättillgängligt system där du som användare ges möjlighet att på egen hand åstadkomma en fördjupad inre balans med hjälp av andningstekniker, enkla övningar på stol, korta pass, djupavslappning och meditation. Du berättar för systemet vilka områden du vill arbeta med t.ex. rygg, sömn, mage, smärta eller stress etc så väljer systemet ut förslag på övningar åt dig. Du kan skapa spellistor med dina favoritövningar och välja den tid du vill avsätta för träningen.

Vi utbildar flera hundra personer inom vården varje år. Tanken med denna onlinetjänst är också att, om du vill träna tillsammans med en lärare, sätta dig i kontakt med välutbildade instruktörer och terapeuter över hela landet.

Om innehållet

Innehållet på Balans Online är unikt. Vi har tillsammans med otroligt duktiga personer tagit fram och formgett allt innehåll på Balans Online. Systemet tjänsten bygger på är skapad av teamet på Kreationsbyrån. Alla foton är tagna av den fantastiskt duktiga fotografen Anton Svedberg. Musiken i MediYoga-övningarna är komponerad av Fredrik WännmanRamtitam, som även spelat in och redigerat ljudet på alla pass. Musiken till MIMY/Mindfulness-övningarna av Lisa Holmqvist. Alla övningar och pass är filmade och redigerade av David Boll som även ligger bakom den grafiska profilen på Balans Online.

goranAndSara


Varmt välkommen!

Göran Boll, yogaterpeut och grundare av MediYoga Institutet
Sara Emilionie, yogaterapeut vid MediYoga Institutet


Emilionie & Boll AB ("Balans Online"), org nr 556977-5942, Värtavägen 35, 11529, Stockholm