Lady Gong
Sara Emilionie
Lady Gong
SARA EMILIONIE
Lady Gong
Sara Emilionie
Lady Gong
Sara Emilionie
Lady Gong
Sara Emilionie
Lady Gong
Sara Emilionie
Lady Gong
Sara Emilionie
Lady Gong
Sara Emilionie
Lady Gong
Sara Emilionie

Bada i ljudvågorna av ett av världens äldsta instrument! En unik form av återhämtning.

Att skapa fysisk, mental, emotionell balans genom ljud och vibrationer är en flertusenårig metod som använts i läkande syfte sedan urminnes tider. 

Eftersom ljud färdas genom och vibrerar vatten och vi till största delen består av vatten, når gongens kraftfulla vibrationer ända ned på cellnivå. Denna djupgående form av återhämtning sätter dig samman med din självläkande kraft och balanserar hela ditt energisystem. Varmt välkommen att prova!

Gongen, ett av världens äldsta instrument har i alla tider använts i behandlande syfte, tex healing. När man slår på gongen bildas 72 000 vibrationer som vi uppfattar som ljud men som också känns i kroppen och påverkar oss på cellnivå. Blockeringar kan lösas upp både på ett fysiskt, emotionellt och mentalt plan. Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss från hjärnans beta-vågor (vakenhet) till lugnare alfa-vågor och här är vi också nära den frekvens som jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz, och vi tonar därmed in oss på jordens frekvens!

Under en 60 min session får du några enkla verktyg för stressreduktion och därefter ca 45 min gongspel. Dessa kan du genomföra även online.

Under en  3 h session får du prova medicinsk yoga, fördjupa dig i mindfulnessmeditation, fika i tystnad paus samt djup återhämtning under de längre sekvenserna av gongspel och shamantrumma. Passar även nybörjare!

Du kan även uppleva gongbad online- läs gärna om detta i  tidningen Kurera

 

Retreat 6-9 juli 2023 – läs mer HÄR

Om det är någon som är på helt rätt spår så är det du!
Anders Åstrand,
percussionist,  improvisionalist, kompositör, pedagog, återförsäljare av gonggongar,