Lady Gong Online

Lady Gong Online

Här finner du gongsessioner på olika teman från mina gongbad i Stockholm.                Här finner du även livestreamade pass, under hösten är temat” Fri från rädsla, oro och stress” Kursen handlar om att ge dig konkreta verktyg för att befria dig från stress och möjlighet till djup återhämtning. 

Du behöver ett aktivt medlemsskap och vara inloggad för att få åtkomst till innehållet! Kostnad: 169 kr/månaden, inkluderar gongbad, mindfulness- och yogaträning.

Gongbad Live Torsdagar kl 17-18 start 26/8
Gongbad Live Torsdagar kl 18:30-19:30 start 23/9

Du saknar tillgång till detta innehåll

För att ta del av innehållet behöver du vara inloggad och ha ett aktivt medlemskap/abonnemang

eller

Dela gärna!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

5 reaktioner på ”Gong Online”

  1. Tack jag testade ett inspelat pass igår då jag inte hann med live. Jag inte bara slappnade av – jag somnade – både första och andra gången – högsta betyg !! 🙂🙏

  2. Fantastiskt skönt! Och som alltid, tänkvärt och klokt från dig att ta med sig till nästa vecka. Så glad att jag tecknade medlemskap och satsar på detta lite mer systematiskt under hösten. Namaste, Sara.

Jag vill gärna höra ifrån dig! Lämna din feedback eller ställ frågor här!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Balans Online

Balans Online erbjuder dig två forskningsbaserade metoder –  mindfulness och medicinsk Yoga.  Via onlinetjänsten kan du bland annat utföra Balansprogrammet,  Sveriges första korttidsprogram i mindfulness och medicinsk yoga som grundar sig i åratal av erfarenhet och hjälper hjärna och kropp att återfinna sin balans. Du får en enkel, effektiv metod som alla hinner och klarar av att göra.

Copyright 2021 © Balans Institutet